P e r s i e n n e r

Stilren Design....

m e d .. k v a l i t e t

D e s i g n L i n e

Rullgardiner

Bländskydd - Mörkläggning - Dekorativ

...med motor...

..kassetter.....

.tyg-kvaliteter..färger..mönster

Lamellgardin

D e s i g n - L i n e

Tekniska gardin-system

Måttbeställda lamellgardiner

Mängder med vävar och mönster

till Stockholms bästa pris !

Insektsnät

Snygga och utdragbara insektsnät till fönster och dörröppningar ... Garanterat fritt från oönskade småkryp och insekter !

Invändig Solavskärmning

//Invändig Solavskärmning
Invändig Solavskärmning 2016-11-11T14:09:04+00:00

Din leverantör av persienner,rullgardiner och lamellgardiner i Stockholm

lamellgardin2 (2)

Invändiga solskydd i STOCKHOLM – för dig som vill ha det allra bästa

Persienner, rullgardiner, lamellgardiner, panelgardiner, plisségardiner, vi har det mesta när det kommer till gardiner i Stockholm. Effektiva invändiga solskydd som även blir en trevlig inredningsdetalj. Passar både offentlig som privat miljö.

Välj bland ett flertal olika modeller och färger i vårt stora sortiment. Vi har lösningar för vanliga fönster, lutande fönster och takfönste. Gardinerna kan monteras mot vägg, tak eller nisch. Du hittar även persienner som kan monteras mellan fönstren.

Vårt stora urval av gardiner i Stockholm ger dig ett utmärkt skydd mot både sol och insyn. De blir en del av inredningen och inomhusmiljön, så välj gardiner som passar lokalen, oavsett om det är ett vardagsrum, kontor eller en butikslokal. Vi har även ett stort utbud av utvändiga solskydd.

Vill du ha mer information om våra gardiner i Stockholm? Lämna dina kontaktuppgifter så tar vi kontakt med dig. Tillsammans kommer vi fram till en lösning som passar just dina behov.