Fallarm markis

Fallarm markis 2016-11-11T14:09:02+00:00

Icon-fallarm-broschyr

Fallarm Markis för effektivt solskydd

MARKISER I STOCKHOLM – för dig som vill ha det allra bästa

Fallarm markiser ger ett effektiv solskydd för mindre fönster. De passar perfekt för köksfönster, vardagsrumsfönster och sovrumsfönster. Vi kan leverera fallarm markiser med en bredd upp till strax över 4 meter och förse dem med en motor som gör det enkelt att manövrera dem.

Våra fallarm markiser ger ett effektivt skydd mot solen. De håller solens strålar borta och förhindrar därmed värmen och solen att tränga in på sommaren när solen skiner mot fönstren. Dessutom skyddar du golv och möbler mot blekning.

Större fallarm markiser kan vara tunga att manövrera, men våra markiser kan levereras med motor, något som gör manövreringen enkel och bekväm. Du kan välja bland ett flertal olika färger, vilket gör det enkelt att hitta en markis som passar fasaden. Är du även intresserad av en klassisk korgmarkis kan du se våra olika modeller här.

Vill du veta mer om våra fallarm markiser i Stockholm och vilka funktioner som finns att välja? Ta kontakt med oss eller lämna dina kontaktuppgifter. Tillsammans tar vi fram en fallarm markis som passar dina behov och förutsättningar.

Fönstermarkis i kassett

Solex

Max bredd: 480 cm
Max utfall: 300 cm

Verex

Max bredd: 710 cm
Max utfall: 300 cm

Teka

Max bredd: 710 cm
Max utfall: 350 cm

Duett……………

Max bredd: 1400 cm
Max utfall: 350 cm