Utvändiga persienner

Utvändiga persienner 2016-11-11T14:08:54+00:00

Utvändiga persienner–  Utvändigt solskydd

Persienner STOCKHOLM – för dig som vill ha det allra bästa 

Icon_protect

Fasadpersienner är ett populärt val bland många företag och arkitekter och kan även kallas för utvändiga persienner. De ger ett effektivt skydd mot både sol och insyn. Utvändiga persienner blir en del av fasaden och ger ett ”proffsigt” intryck.

Utvändiga persienner är också uppskattade av många fastighetsägare, dels därför att de ger ett effektivt skydd mot insyn och sol och dels för att produkten är mycket driftsäker, med låga service kostnader och lång livslängd. Dessutom är de enkla att förstå och handha för hyresgästen.

Vi har ett stort urval av lamellprofiler, kulörer och täck kåpor som passar utmärkt för de flesta typer av lokaler och offentliga miljöer.

Utvandiga_persienner_729x262px

 

Våra utvändiga persienner levereras för det mesta motoriserade, vilket gör det enkelt för slutkunden att öppna och stänga, eller tilta lamellerna vid behov. Samtliga komponenter i våra utvändiga persienner samt tillverkning och produktion är kvalitets certifierade  och vi garanterar en persienn som kommer att hålla länge. Värt att nämnas är att Romabos Utvändiga persienner har band av KEVLAR.

Nyhet 2014

Safe_lock_304x375

 

Är utvändiga persienner intressant kan vi även rekommendera fasta skärmar i aluminium.

Har du frågor kring solskydd och våra utvändiga persienner? Ta kontakt med oss eller lämna dina kontaktuppgifter och vi tar kontakt med dig. Vi har solskyddslösningar som passar alla.

Fasadpersienner

50 mm

EXT50_modell
Utvändiga persienner

 

80 mm

c80_modellF80_modell
Utvändiga persienner

 

Z-70/90 mm

Z90_modell
Utvändiga persienner